Razor E Prime Electric Scooter

Razor E Prime Electric Scooter

RAZOR
379,71 €
Parduotuvės kodas
255404
Tiekėjo kodas
6-13173808
Gamintojo kodas
13173808
Ši prekė išparduota. Papildymas nenumatomas.
E Prime, naujos kartos elektriniai paspirtukai iš Razor, elegantiškas stilius ir efektyvumas. Suderinus sudėtingą, šiuolaikišką dizainą ir didelio sukimo momento elektrinį stebulės variklį, E Prime leis jums stilingai važinėtis ar važiuoti į darbą ir atgal, kur leidžiama, iki 24 km/h greičiu. Patvarus aliuminio rėmas, patentuota, antibarškėjimo, sulankstymo technologija, ypač ilgas, ypač platus ekstruzinio profilio aliuminio pamušalas ir minkšta guma, prizmės formos rankenos, užtikrinančios maksimalų komfortą ir kasdienį naudojimą. Elektroninis droselis su nykščiu įjungiamu mentele valdo didelio sukimo momento stebulės variklio galią po ranka ir užtikrina sklandų pagreitį. Kruopščiai sukurtas siekiant užtikrinti kokybę ir komfortą, E Prime kelia elektrinių paspirtukų standartą.

Produkto savybės (ženkleliai):

•Razor's E Prime elektrinis paspirtukas suderina modernų dizainą ir meistriškumą su mūsų didelio sukimo momento elektrinio stebulės variklio įspūdžiais ir efektyvumu.
•Elektroninis droselis su nykščiu įjungiamu, kintamo greičio ir mentelės valdymu suteikia galią po ranka.
• Pasiekdamas iki 15 mylių per valandą (24 km/h) greitį ir iki 40 minučių nepertraukiamo naudojimo, „E Prime“ leidžia važiuoti tiesioginiu vėjeliu.
• Patvarus sulankstomas aliuminio rėmas yra pagrindinė „E Prime“ meistriškumo savybė, patogiai atlaikantis iki 176 svarų (80 kg) sveriančius motociklininkus.
• Lengvai reguliuojamas vairas, kad tilptų aukštesni vairuotojai, o ypač didelis aliuminio pamušalas suteikia pakankamai vietos kojoms, kad važiavimo komfortas būtų ilgesnis.
•Apima patentuotą, antibarškėjimo, sulankstymo technologiją, užtikrinančią sklandų važiavimą.
• Aukščiausia kokybė ir konstrukcija, įskaitant aliuminio rėmą ir vientisą ruošinį, aliuminio šakę ir elektroninę, nykščiu įjungiamą mentelę ir galinio sparno valdomus stabdžius.
• Pasižymi didelėmis, 8 colių (200 mm), beorėmis, flat-free.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.