Razor Pro X 2021 Kick Scooter

Razor Pro X 2021 Kick Scooter

RAZOR
77,67 €
Parduotuvės kodas
255386
Tiekėjo kodas
6-13073420
Gamintojo kodas
13073420
Ši prekė išparduota. Papildymas nenumatomas.
Neprieinama
PIRMINIS PRAMONĖS LYDERIO MOTOROLERIS
„Razor“ prieš daugiau nei 20 metų pavertė gudraus jojimo sportą reiškiniu ir nuo tada nuolat kūrė geriausius triukų paspirtukų variantus. „Pro X“ yra naujausias iš ilgos „Razor“ našių motorolerių serijos.


SUKURTA TRIUKŲ ĮVALDYTI
Šis triukų paspirtukas, turintis aliuminio denį ir dėžės kraštų dizainą, yra sukurtas taip, kad atliktų našumą nuo praktikos iki tobulumo.


PREMIUM RATAI SKLANČIAM VAŽIAVIMUI
Puikiai pagaminti 100 mm ratai su PP šerdimi ir aukštos kokybės PU išorė yra lengvi ir patvarūs.

PADARYKITE JĮ UNIKALUS VAŽIAVIMAS
„Razor Pro X“ turi pritaikomų suėmimo juostos parinkčių, kad galėtumėte pritaikyti savo važiavimą ir padaryti jį savo.

  • Ekstruzinio aliuminio denis su įdėtais kraštais – aukso standartas paspirtukų kaladėms; lengvas ir patvarus! Dėžės krašto dizainas suteikia tvirtumo ir lengvumo važiavimui trigubai.
  • Fiksuotos Mini-Riser rankenos – užtikrina maksimalų stabilumą, kartu yra lengvos ir patvarios. Nė vienas barškutis, kuris pateikiamas su sulankstoma vaira; visada renkamas su dviejų atspalvių minkštomis guminėmis rankenomis, kurios yra stilingos ir amortizuojančios.
  • 100 mm ratai su didelio našumo uretano ir polipropileno šerdimis – lengvi, patvarūs ir puikiai tinka palaikyti greitį.
  • Pritaikoma sugriebimo juosta – įtrauktos kelios maišymo ir suderinimo juostos parinktys!
  • Suderinamas su atnaujinimu – sukurtas taip, kad būtų galima lengvai priimti antrinės rinkos ratus, vairą, šakes ir rankenas, kad būtų galima visiškai pritaikyti.
  • Geriausia vertė – sukurta taip, kad būtų kuo geriau, nes įtrauktos visos svarbiausios našumo savybės ir atsisakoma nereikalingų brangesnių alternatyvų aspektų.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.