Tempish Ezza 90 Uni Inline Skates Size 39

Tempish Ezza 90 Uni Inline Skates Size 39

Tempish
138,77 €
Parduotuvės kodas
255298
Tiekėjo kodas
6-TEUIS39
Gamintojo kodas
TEUIS39
Pačiūžos EZZA UNI 90 skirtos pramoginiam, sportiniam fitnesui ir fitneso čiuožimui. Gali atlaikyti vidutines ir dideles apkrovas ir yra skirtas tiek pradedantiesiems, tiek pažengusiems, bet ir patyrusiems riedutininkams.

Mes ir toliau naudojame patikrintą skeletą, kuris turi puikią formą ir patrauklų dizainą su dviejų spalvų ir dviejų sluoksnių rankogaliais. Skeletas vidutinio aukščio, kilnojama dalis virš jungties sutvirtinta ir susideda iš dviejų atskirtų dalių.

Ant pamušalo panaudota nauja technologija Hot Press Seamless Cover, leidžianti ant įkloto naudoti PVC medžiagą be susiuvimo. Jis yra stipresnis nei plastikinės medžiagos. Jis taip pat naudojamas ant bato galiuko, kuris gali būti žymiai žemesnis, nes jo nereikia susiūti ir vizualiai palengvina visą batą. Pamušalas taip pat turi anatomines dalis aplink kulkšnis ir Achilo sausgysles. Be to, anatominis vidpadis pačiūžas padaro tikrai patogius.

Važiuoklė pagaminta naudojant CNC technologiją. Važiuoklė yra pritvirtinta prie karkaso centriniais varžtais, kurie suteikia galimybę pasukti važiuoklę nuo ašies – idealiai sureguliuoti pagal čiuožimo stilių ir skirtingą vartotojo pėdos (visos kojos) anatominę struktūrą priekyje ir gale. Važiuoklė tikrai lengva, bet tvirta. Abiejų pačiūžų ašys visada prisukamos iš dešinės pusės, kas užtikrina saugumą – čiuožimo metu jos neišsisuktų

Ant pačiūžų yra TEMPISH universalus stabdys „S“. Stabdys yra dėžutės viduje su 4 varžtais. Stabdžių montavimas iš tikrųjų yra labai paprastas, nereikia išmontuoti ašių ir ratų. Stabdžio laikiklio medžiaga yra stiklo pluoštu sustiprintas nailonas – tikrai tvirtas ir tvirtas. Stabdžių trinkelės yra reguliuojamo aukščio ir pagamintos TPR. Pačiūžos EZZA UNI 90 turi ratus iš serijos RADICAL - PU liejinys (PUC), Super Hi-Rebound (SHR) yra aukštos kokybės ratai su labai mažu pasipriešinimu riedėjimui ir ilgaamžiškumu. Mažas įvairių paviršių susidėvėjimas ir puikus nelygių paviršių slopinimas užtikrina patogų važiavimą. Ratai sukami ant kokybiškų, tikslių ABEC 9 CHROME itin tikslių guolių su gumine poveržle. Suvarstomas klasikiniais raišteliais. Virš kojelės yra sutvirtinanti juosta su mikro sagtimi.

Ašys su sriegiu važiuoklės skersmuo 8mm.

Dydis: 38-45

Vidinio vidpadžio ilgis:

dydis: 38 - 24,9 cm

dydis: 39 - 25,2 cm

dydis: 40 - 25,8 cm

dydis: 41 - 26,4cm

dydis: 42 - 27,0cm

dydis: 43 - 27,7 cm

dydis: 44 - 28,3 cm

dydis: 45 - 28,9 cm

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.