Tempish Viber 80 Inline Skates Size 44

Tempish Viber 80 Inline Skates Size 44

Tempish
90,02 €
Parduotuvės kodas
255267
Tiekėjo kodas
6-TV80S44
Gamintojo kodas
TV80S44
VIBER 80

Šis laisvo stiliaus pačiūžų modelis tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems riedutininkams su vidutine ir plačia pėda.

 Pačiūžos karkasas yra gerai vėdinamas – ventiliacija pasiekia pėdą dėl ventiliuojamo pamušalo, kurio per visą perimetrą yra skylės, įskaitant liežuvį. Pačiūžos jungtyje naudojamas varžtas su specialia veržle ir poveržle, kurios dėka manžetė keičiama ir prireikus gali būti užveržiama, taip pat garantuoja ilgesnį tarnavimo laiką nei šarnyrinė kniedė. Viršutinės metalinės savaime užsifiksuojančios sagties gale yra lenkimas, kad būtų geriau sukibti. Dirželis įkišamas į skeletą, kad slalomo ir laisvojo stiliaus metu neužsikabintų ant antrosios pačiūžos, pati sagtis nuo pažeidimų apsaugota apatiniu plastikiniu viršeliu. Kėdės diržas turi vienos pakopos mikro sagtį, kurią labai patogu užveržti ir atlaisvinti dėl reketinės sistemos.

 Keičiamos pačiūžų išorėje esančios plastikinės apsaugėlės, kaip ir dirželis ant kojos. Ant raištelių skylutės yra pritvirtinti tvirti metaliniai žiedai, skirti raištelių apsaugai ir geresniam užveržimui. Naudojant vaškuotus 10 mm pločio raištelius, galima palaipsniui suveržti raištelius ir efektyviau užsegti pačiūžos karkasą.

 Pačiūžų pamušalas yra vėdinamas, per visą perimetrą turi skylutes, o viršuje sutvirtintas PVC. Patogumui padidinti pirštų srityje yra elastingas neoprenas. Nugaroje yra kilpa su šviesą atspindinčia juostele. Pačiūžos išorėje taip pat pridedamos šviesą atspindinčios dalys. Achilo sausgyslės srityje pamušalas yra nuleistas ir suformuotas į V formą, o tai padidina manevringumą ir mobilumą, todėl lengviau atlikti laisvojo stiliaus triukus ir judesius. Įklotas turi išpjovas čiurnos lenkimo srityje, pasiūtas elastingu neoprenu, todėl pasiekiamos optimalios anatominės pamušalo padėties išlaikant jo standumą. Apatinėje pamušalo dalyje panaudota medžiaga, kuri mažiau slysta skelete. Batas turi anatominį 3 mm storio vidpadį, kuris yra pakankamai patogus, tačiau ne per minkštas.

 Po pamušalu kulno dalyje, smūgius sugeriantis tylus blokas iš TPR medžiagos, kuris puikiai sugeria vibracijas ir smūgius, yra pakankamai storas, minkštas ir patogus.

Įkloto liežuvėlis pakankamai standus ir storas, susideda iš 2 dalių, todėl puikiai kopijuoja pėdos vidų. Liežuvis gerai išlaiko padėtį, nes naudojamas užtrauktukas.

 CNC pagaminta važiuoklė yra stipriai sustiprinta trimate struktūra, labai tvirta, stabili ir tiksli. Važiuoklė prie bato pritvirtinama 2 centriniais varžtais ir 2 tvirtais aliuminio blokais su sriegiais. Šių blokų dėka energijos perdavimas yra žymiai efektyvesnis. Važiuoklę galima reguliuoti skersai ir išilgai. Tuščiavidurės ašys, skirtos svorio mažinimui, yra 8 mm skersmens ir yra sumontuotos ant kairiojo pačiūžos viduje ir ant dešinės pačiūžos išorėje, kad važiuojant neatsipalaiduotų varžtai.

 Važiuoklės tvirtinimo matmenys: 165mm

 Guoliai: kokybiškas ABEC-9 chromas su guminiu šluoste, kad būtų lengva valyti ir prižiūrėti

Važiuoklės dydis (ratų bazė): 37-40: 235,5 mm, 41-46: 247,5 mm

Ratai: PUC, SUPER HI-REBOUND 85A

37-40 dydžio ratai 4*76x24mm

41-45 dydžio ratai 4*80x24mm


Dydis: 37-45

Vidinio pado ilgis:

Dydis: 37 - 23,6cm

Dydis: 38 - 24,5 cm

Dydis: 39 - 25,2cm

Dydis: 40 - 25,9cm

Dydis: 41 - 26,6cm

Dydis: 42 - 27,6cm

Dydis: 43 - 28,3cm

Dydis: 44 - 29,0cm

Dydis: 45 - 29,7cm

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.