PACE 2 Premium GPS Sport Watch White w/ Silicone Band

PACE 2 Premium GPS Sport Watch White w/ Silicone Band

Coros
184,55 €
Parduotuvės kodas
255197
Tiekėjo kodas
6-WPACE2-WHT
Gamintojo kodas
WPACE2-WHT
Coros PACE 2 Premium


Toks lengvas, kad gali skristi
COROS PACE 2, sveriantis vos 29 g su COROS nailono dirželiu, yra lengviausias GPS laikrodis pasaulyje jo išleidimo metu. Neleiskite savęs apkrauti labiau nei reikia, su COROS PACE 2 būsite pasiruošę naujiems asmeniniams pasiekimams – nesvarbu, ar tai būtų lenktynėse, ar sporto salėje. Jėga, su kuria reikia atsižvelgti
COROS PACE 2 turi 1,5 karto galingesnį procesorių, siūlo 5 kartus daugiau RAM ir 4 kartus daugiau atminties nei originaliame COROS PACE, paliekant daug vietos pažangioms funkcijoms. COROS PACE 2 bus jūsų treniruočių partneris daugelį metų.


Kiekviena sekundė svarbi
Žinome, kad kiekviena sekundė yra svarbi, kai siekiate naujo asmeninio rekordo, todėl COROS padeda jums praleisti mažiau laiko gaudami svarbią informaciją. Dėl naujo dizaino COROS skaitmeninio laikrodžio ciferblato COROS PACE 2 dar labiau supaprastina vartotojo patirtį. Pasidalykite, patikrinkite HR arba suplanuokite kitą treniruotę vos vienu pirštu.


pakuoja kumščiu
Dėl stebuklingo COROS GPS baterijos technologijos efektyvumo COROS PACE 2 siūlo 30 valandų visą GPS baterijos veikimo laiką. Tai 20 % daugiau nei originalus COROS PACE. Jei reikia, kad baterija tarnautų dar ilgiau, pereikite prie UltraMax, kad akumuliatoriaus tarnavimo laikas būtų beveik pusė.


Ištvermė ant riešo
COROS PACE 2 siūlo 20 dienų kasdieniam naudojimui. Tai 20 dienų stebint širdies ritmą ir miegą, įjungiant foninį apšvietimą, matuojant žingsnius, gaunami pranešimai ir net aliarmai kiekvieną dieną. Taigi palikite įkroviklį namuose ir leiskitės į kitas lenktynes, žaidimus ar šeimos atostogas.

Apšviesk naktinį dangų
Naktinis režimas yra nuolatinis nakties veiklos režimas. Foninis apšvietimas lieka įjungtas per visą treniruotę. Šviesa yra pakankamai ryški, kad akys prisitaikytų ir skaitytų tamsoje, tačiau pakankamai blanki, kad akumuliatorius veiktų arba važiuotų į darbą ir atgal, net jei reikia, visą naktį. Nesijaudinkite, jis automatiškai išsijungs, kai baigsite treniruotę arba praėjus valandai po saulėtekio.


Apskritimai sausumoje ar jūroje
Nesvarbu, ar plaukiate baseine, ar mankštinatės vandenyne, su 50 m atsparumu vandeniui galite dėvėti COROS PACE 2, kad galėtumėte stebėti savo veiklą vandenyje ir sausumoje.

Naujos galimybės
Maždaug 50 % sumažinus silikoninio dirželio svorį, COROS nailoninė laikrodžio apyrankė yra geriau pralaidi orui ir siūlo naujas spalvų parinktis, suteikdamas begalę būdų išreikšti savo nuomonę. Nailono dirželiai taip pat užtikrins patogesnį ir tvirtesnį prigludimą, o tai turėtų pagerinti ir taip aukštą širdies ritmo tikslumą, ypač per ilgas, prakaituojančias treniruotes šiltomis dienomis.


Kiekvienam sportininkui kažkas
COROS PACE 2 turi daug sporto režimų, kurių ieškojote. Išbandykite ne tik standartinį bėgimo, dviračiu ar plaukimo režimą, bet ir išbandykite naują maitinimo režimą, išmokite bėgimo bėgimo bėgimo režimo tikslumą arba sušlapkite ir išprotėkite naudodamiesi visiškai nauju režimu „Flat Water“.

Jūsų naujasis asmeninis treneris
Jėgos treniruočių programoje jau yra per 200 pratimų viršutinei ir apatinei kūno daliai, pagrindiniam darbui ir kt. COROS PACE 2 automatiškai nustato jūsų kūno judesius ir seka jūsų širdies ritmą bei sudegintas kalorijas.


Raumenų šilumos žemėlapis
Baigę peržiūrėkite naują raumenų šilumos žemėlapį, kad sužinotumėte, kurios raumenų grupės yra aktyviausios dienos, savaitės ar mėnesio rodinyje, kad galėtumėte nustatyti kitą treniruočių bloką.


Mokykitės iš geriausių ir dalinkitės
Ar turi mėgstamiausią treniruotę? Nelaikykite to sau, pasidalykite ja su draugais vienu piršto prisilietimu programėlėje COROS. COROS sportininkų ir jų trenerių iš anksto parengtas treniruotes ir treniruočių planus galima nemokamai atsisiųsti iš COROS.com. Tiesiog atsisiųskite, kad pradėtumėte kitą treniruotę.



klausyk savo širdies
Ne kiekviena veikla priverčia jūsų kraują tekėti vienodai. Lengvi bėgimai yra nuoseklesni, o intervalinės treniruotės ir sunkioji atletika turi daugiau viršūnių ir slėnių. COROS sukūrė unikalius širdies ritmo algoritmus kiekvienam veiklos režimui, kad užtikrintų geriausią savo klasėje širdies ritmo tikslumą pagal riešą.


Kiekviena sekundė svarbi
Standartinė trasa yra 400 m, tai kodėl GPS įrenginiai negali tiksliai jo nustatyti? Naujasis COROS bėgimo bėgimo bėgimo režimas naudoja patentuotą algoritmą, kuris yra toks tikslus kaip chronometras, kad įsitikintų, jog jūsų juosta važiuoja, o treniruotės matuojamos tiksliai, nesvarbu, kurią trasą pasirinksite. Dingo retkarčiais zigzagais per lauką ar įtemptus posūkius, juos pakeičia lygios tiesės ir posūkiai, kaip ir bėgiojant.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.