Forerunner 245 Music, GPS, Wi-Fi, EU/PAC, White/Black

Forerunner 245 Music, GPS, Wi-Fi, EU/PAC, White/Black

Garmin
218,58 €
Parduotuvės kodas
255127
Tiekėjo kodas
6-010-02120-31
Gamintojo kodas
010-02120-31
Ši prekė išparduota. Papildymas nenumatomas.
JUMS TEREIKĖS BĖGTI, NES GALVOJIMU PASIRŪPINS LAIKRODIS
Šis išmanusis GPS laikrodis fiksuoja jūsų statistiką, analizuoja skaičius ir ilgainiui sužino viską apie jūsų efektyvumą, bėgimo techniką, treniruotes ir net tikslus.

KOMPAKTIŠKESNIS DIZAINAS
Šis laikrodis elegantiškas ir lengvas – tobulai tiks bėgioti ir nešioti kasdien.

MEDŽIAGOS, PRITAIKYTOS BĖGIMUI
Su prakaitui atspariu dirželiu ir patvariu „Corning® Gorilla® Glass 3“ stikleliu „Forerunner 245“ gali atlaikyti viską.

„GARMIN COACH“
Šiuose adaptyviuosiuose treniruočių planuose rasite patyrusių trenerių patarimų ir nemokamų treniravimosi programų, kuriuos galėsite pritaikyti savo tikslams. Treniruotės sinchronizuojamos tiesiogiai su laikrodžiu.


INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Paįvairinkite treniruočių rutiną naudodamiesi dviračių sporto, plaukimo baseine, bėgimo manieže, elipsinių treniruočių, lipimo laiptais ir kitais veiklos profiliais.


PULSO MONITORIUS ANT RIEŠO
Gaukite pulso duomenis kartu su įspėjimais, jei ramybės būsenoje jūsų pulsas taptų per aukštas ar per žemas. Žinokite savo širdies apkrovą aktyvios veiklos metu, net ir po vandeniu.


INTEGRUOTAS GPS IMTUVAS
Registruokite vietas, kuriomis bėgate, ir gaukite tikslius statistinius duomenis, tokius kaip atstumą, tempą ir intervalus.


BĖGIMO DINAMIKA
Kai yra naudojamas su suderinamu priedu, „Forerunner 245“ matuoja svarbiausius bėgimo parametrus, pavyzdžiui, žingsnių dažnį, žingsnio ilgį, kontakto su žeme trukmę, pusiausvyrą ir ne tik.


VO2 MAKSIMUMAS
Treniruokitės išmaniau naudodamiesi VO2 maksimumo rodikliu, pagal kurį galima prognozuoti rezultatus. Apskaičiuojant šią metriką atsižvelgiama net į rezultatų pokyčius, nulemtus karščio ar aukščio.


PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Šis ant riešo esantis jutiklis vertina kraujo prisotinimą deguonimi. Rezultatai gali padėti sužinoti, kaip jūsų organizmas įsisavina deguonį – ypač kai miegate.


TRENIRAVIMOSI BŪKLĖ
Ši metrika įvertina pastarųjų treniruočių istoriją ir efektyvumo rodiklius bei padeda sužinoti, ar treniruojatės produktyviai, pasiekėte efektyvumo maksimumą arba persistengiate.


TRENIRAVIMOSI POVEIKIS
Sužinokite, kaip treniruotės veikia ištvermės, greičio ir jėgos pokyčius, tam pasitelkę aerobinio ir anaerobinio treniravimosi poveikio duomenis.


TRENIRAVIMOSI KRŪVIS
Šis statistinis rodiklis įvertina jūsų pastarųjų 7 dienų treniruotes ir palygina jas su jūsų fizinio pasirengimo rodiklių optimaliu intervalu bei treniravimosi pastaruoju metu istorija.


JĖGŲ ATGAVIMO LAIKAS
Po kiekvienos treniruotės integruota jėgų atgavimo laiko funkcija nurodys, kiek laiko reikia ilsėtis prieš kitą sunkią treniruotę. Ji net atsižvelgia į visos dienos streso, miego ir kasdienio aktyvumo nesitreniruojant duomenis.


BATERIJOS VEIKIMO TRUKMĖ
Bėkite iš širdies, treniruodamiesi su laikrodžiu, kuriam pakanka energijos neatsilikti. Baterija veikia iki 7 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 24 valandų GPS režimu.


„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS MONITORIUS
Stebėkite savo kūno energijos lygį ir raskite tinkamiausią aktyvumo bei poilsio laiką.


MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS
Naudodamos programą „Garmin Connect™“ stebėkite menstruacijų ciklą arba nėštumą. Registruokite simptomus, gaukite patarimų dėl mankštos ir mitybos bei naudokitės kitomis funkcijomis. Gaukite išsamios informacijos į riešinį įrenginį naudodamos menstruacijų ciklo stebėjimo valdiklį ir nėštumo stebėjimo programą.


IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, SMS žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamas išmanusis telefonas.


FUNKCIJA „LIVETRACK“
Naudodamiesi „LiveTrack“ suteikite draugams ir šeimos nariams galimybę stebėti jūsų buvimo vietą realiuoju laiku ir net peržiūrėti visą suplanuotą maršrutą. Pasirūpinkite, kad artimieji tiksliai žinotų, kur bėgiojate.


SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Jei jaučiatės nesaugiai arba jei jūsų laikrodis aptinka incidentą, pagalbos ir incidentų aptikimo funkcijos jūsų buvimo vietą siunčia skubios pagalbos kontaktams.


PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™ STORE“
Atsisiųskite pasirinktinius ciferblatus, pridėkite duomenų laukus ir gaukite programas ir valdiklius iš parduotuvės „Connect IQ“.


SINCHRONIZUOKITE SU „GARMIN CONNECT™“
Įkelkite aktyvios veiklos duomenis į programą „Garmin Connect“ ir dalyvaukite didelėje internetinėje bendruomenėje, kur sportuojantys žmonės gali bendrauti ir rungtyniauti – ir net dalytis pergalėmis socialiniuose tinkluose.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.