INNOVV K3 Motorcycle Recording

INNOVV K3 Motorcycle Recording

INNOVV
397,86 €
Parduotuvės kodas
254830
Tiekėjo kodas
6-INNOVV-K3
Gamintojo kodas
INNOVV-K3
INNOVV K3 Motorcycle Recording

Lengvas ir diskretiškas montavimas

Su profesionaliai suprojektuotu montavimo rinkiniu ir išsamia INNOVV montavimo instrukcija, lengviau nei manote, kad INNOVV K3 montuojamas dviratyje, keturratyje, UTV ar kituose. INNOVV K3 fotoaparatai yra pakankamai maži, kad juos būtų galima paslėpti, o tai apsaugo jūsų INNOVV investiciją nuo vagystės. Sumontavę jie pritvirtinami visam laikui ir sunkiai pastebimi.

FHD 1080P dviejų kamerų sistema

INNOVV K3 prietaisų skydelio kamera turi dvigubą kamerą su plačiu 120 laipsnių matymo lauku, fiksuojančia svarbias detales ryškiame 1080P HD vaizdo įraše ir užtikrina visišką aprėptį aplink jus. „Sony IMX“ jutiklis sumontuotas ant abiejų fotoaparato objektyvų, užtikrinančių aukštos kokybės įrašymą net naktį

Lengvai peržiūrėkite ir bendrinkite vaizdo įrašus naudodami INNOVV programą

INNOVV K3 turi specialią programėlę, kurią naudodami galite leisti vaizdo įrašus ir nustatyti konfigūraciją. Dar niekada nebuvo taip lengva peržiūrėti, atsisiųsti ir dalytis įsimintinomis akimirkomis naudojant INNOVV programą neišimant TF kortelės.

Išorinio mikrofono įvestis

INNOVV K3 prietaisų skydelio kamera turi išorinį mikrofoną, kad būtų geriau įvestas garsas. Mikrofono kabelis pasižymi geresne tempimo jėga ir ilgesniu lankstumo tarnavimo laiku, o tai reiškia, kad dėl savo tvirtos ir patvarios konstrukcijos kabelis gali atlaikyti tūkstančius ruožų. Atviras putplasčio dangtelis aplink mikrofoną gali veiksmingai sumažinti vėjo triukšmą. Jis aiškiai fiksuoja jūsų balsus, aukštos kokybės variklio garsus ar išmetamųjų dujų garsus kelionės metu, padėdamas jį tinkamoje vietoje, todėl tai yra puiki įtaisas rengiant motovlog'us.

Aukštos klasės dizainas ir IP67 atsparus vandeniui

INNOVV prietaisų skydeliai visada giriami už paprastą ir tvirtą, tačiau stilingą dizainą, kaip ir INNOVV K3. Jo kameros ir DVR pagrindas yra pagaminti iš patvaraus ir lengvo kosminio aliuminio lydinio, pasižyminčio stilinga išvaizda ir patvariu veikimu. Į kiekvieną važiavimą drąsiai važiuokite su INNOVV K3, kuris yra sukurtas taip, kad atlaikytų bet kokį orą, o aukščiausios klasės dizainas įvertintas kaip IP67 atsparus vandeniui.

Turėkite omenyje lokio motociklininko saugumą

Jame yra automatinis incidentų aptikimas su įmontuotu G jutikliu. Kai važiuojant keliu aptinkami reikšmingi judesiai, avarijos vaizdo įrašas bus išsaugomas atskirai, kad būtų užtikrinta, jog jis nebus perrašytas, kai pilna TF kortelė. Naudojant išmanųjį keitiklį, parkavimo režimas veikia tinkamai, kai G-Sensor aptinka smūgį ar judesius. Jis suteikia apsaugą visą parą, kai esate išvykę ir net neveikia variklis.

Automatinis įrašymas

INNOVV K3 prietaisų skydelis sukurtas „Fit and Forget“ būdu, atliekant automatinį start/stop įrašymą įjungus/išjungus degimą. Nesijaudinkite dėl rankinio akumuliatoriaus įkrovimo ar įjungimo ir išjungimo, kaip naudojant veiksmo kamerą.

Ciklo įrašymas

INNOVV K3 naudoja ciklo įrašymo funkciją, leidžiančią nepertraukiamai įrašyti vaizdo įrašą, tačiau senesni failai bus perrašyti, kai TF kortelė* bus pilna. Naudokite INNOVV programą, kad nustatytumėte savo INNOVV K3 įrašyti vaizdo įrašo kilpą ir kiekvienam pasirinktumėte skirtingą įrašymo laiką.
*INNOVV K3 gali palaikyti iki 256 GB TF kortelę. (Apie 18 valandų nepertraukiamo 1080p vaizdo įrašo)

Lengvas valdymas pirštu

Įmantrus INNOVV K3 nuotolinio valdymo pultas yra didelis K2 patobulinimas, pagamintas iš patvarios medžiagos. Galite įrašyti vaizdo įrašus, fotografuoti arba atkurti gamyklinius nustatymus tiesiog paspausdami nuotolinio valdymo pulto funkcijų mygtuką, visą dėmesį skirdami važiavimui, kad užtikrintumėte asmeninį saugumą.

Pagrindiniai bruožai

1080p Full HD įrašymas
Išorinio mikrofono įvestis
Išmanusis nuotolinio valdymo pultas ir visų funkcijų INNOVV programa
Stilinga išvaizda ir IP67 atsparus vandeniui
Lengvas ir diskretiškas montavimas
 

Produkto Aprašymas

DVR matmenys: 80*56*15 mm
Kameros matmenys: skersmuo 25*53 mm (priekyje ir gale)
Vaizdo kabelio ilgis: 2,0 metro / 6,5 pėdos (priekyje), 1,5 metro / 4,9 pėdos (galinėje)
Matymo laukas (FOV): 120°
Saugykla: TF kortelė (palaikoma iki 256 GB)
Vaizdo įrašo skyra: F: 1080p, 30 kadrų per sekundę + R: 1080p, 30 kadrų per sekundę, F: 720p, 60 kadrų per sekundę + R: 720p, 60 kadrų per sekundę
Vaizdo įrašo formatas: MP4/TS
 

Prekės pakuotėje

1x DVR
1 x priekinė kamera (2,0 metro ilgio vaizdo kabelis)
1 x galinė kamera (1,5 metro ilgio vaizdo kabelis)
1x nuotolinio valdymo pultas
1 x GPS modulis
1x išorinis mikrofonas
1 x 12V/5V keitiklis
2 x fotoaparato laikikliai
1 x Vartotojo vadovas
Priedai (3M dvipusė juosta, vandeniui atsparūs žiedai)

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.