Venu Sq, NFC, White/Light Gold, WW

Venu Sq, NFC, White/Light Gold, WW

Garmin
227,99 €
Parduotuvės kodas
253898
Tiekėjo kodas
6-010-02427-11
Gamintojo kodas
010-02427-11
Ši prekė išparduota. Papildymas nenumatomas.
ELEGANTIŠKAS IR IŠMANUS AKSESUARAS JŪSŲ RIEŠUI
Šis elegantiško dizaino, tinkančio prie bet kokių drabužių ir kiekvienam paros metui, laikrodis turi ryškų spalvinį ekraną, kuris gali būti įjungtas visada, todėl visą svarbią informaciją matysite vienu žvilgtelėjimu.

SUKURTA GALVOJANT APIE JUS
Šis išmanusis laikrodis, nuo jo patvaraus „Corning® Gorilla® Glass 3“ stiklelio iki lengvo aliuminio apvado ir patogaus silikoninio dirželio, prisiderins prie jūsų gyvenimo būdo.

„BODY BATTERY™“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Stebėkite kūno energijos lygį ir raskite tinkamiausią aktyvumo bei poilsio laiką.


PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Pulsoksimetro jutiklis stebi kraujo deguonies prisotinimą visą dieną ir jums miegant, kad nustatytų, kaip jūsų kūnas įsisavina deguonį.


STRESO STEBĖJIMAS
Sužinokite, ar jūsų diena yra rami, subalansuota ar įtempta. Kai jausite įtampą, priminimai atsipalaiduoti padės nepamiršti atlikti trumpą kvėpavimo treniruotę.


MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS
Naudodami programą „Garmin Connect™“ stebėkite menstruacijų ciklą arba nėštumą. Registruokite simptomus, gaukite patarimų dėl mankštos ir mitybos bei naudokitės kitomis funkcijomis. Gaukite išsamios informacijos į riešinį įrenginį naudodamos menstruacijų ciklo stebėjimo valdiklį ir nėštumo stebėjimo programą.


HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite per parą išgeriamų skysčių kiekį, kad nepamirštumėte pasirūpinti pakankama hidratacija. Be to, galite nustatyti asmeninį hidratacijos tikslą, kuris koreguojamas įvertinus, kiek išprakaitavote užsiimdami įvairia veikla.


KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Pamatykite, kaip jūsų kvėpavimas kinta dieną, miegant, darant kvėpavimo pratimus ir užsiimant joga.


IŠPLĖSTINIS MIEGO STEBĖJIMAS
Gaukite išsamų savo miego vaizdą: lengvo, gilaus ir REM miego fazes bei pulsoksimetro 3 ir kvėpavimo duomenis.


PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą ir įspėja, jei jis yra per aukštas arba per žemas ilsintis. Jis taip pat padeda nustatyti, kaip intensyviai judate veiklos metu – net ir po vandeniu.


SĄMONINGAS KVĖPAVIMAS
Kai norite atsipalaiduoti arba susikaupti, galite pradėti kvėpavimo pratimus, o laikrodis stebės jūsų stresą ir kvėpavimą, kad padėtų geriau suprasti, kaip kvėpuojate.


Pasiekite savo fizinio pasirengimo tikslus.

JAU ĮKELTOS TRENIRUOTĖS
Perduokite planavimą laikrodžiui. Jame įkeltos kardio, jėgos, jogos ir pilateso treniruotės, todėl jums tereikia mankštintis. Programa „Garmin Connect“5 galite nemokamai atsisiųsti ir daugiau treniruočių.


INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Stebėkite savo judėjimą naudodamiesi daugiau nei 20 įkeltų GPS ir patalpų sporto programų, įskaitant ėjimą, bėgimą, dviračių sportą, plaukimą baseine, golfą ir ne tik.


„GARMIN COACH“
Gaukite asmeninį bėgimo trenerį ant riešo ir nemokamai – jis padės pasiruošti kitoms 5 km, 10 km ar pusmaratonio varžyboms.


KURKITE TRENIRUOTES
Patys kurkite treniruotes per „Garmin Connect“ ir atsisiųskite jas į laikrodį.


FIZINIO PASIRENGIMO STEBĖJIMAS
Jums sportuojant ar tiesiog judant „Venu Sq“ skaičiuoja žingsnius, intensyvumo minutes, sudegintas kalorijas ir ne tik.


Lengva palaikyti ryšį.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, pranešimus ir įspėjimus tiesiai į savo laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu. Jei turite „Android™“ telefoną, galėsite atsakyti ir į pranešimus.


SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vieta gali būti tiesiogiai siunčiama kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, kai suveikia incidentų aptikimo funkcija.


„GARMIN PAY™“ BEKONTAKČIAI MOKĖJIMAI
Lengvai sumokėkite prie kasos ir tam tikruose viešojo transporto tinkluose naudodami „Garmin Pay“ bekontakčio mokėjimo sprendimą1 atitinkamų teikėjų sistemose.


PARDUOTUVĖ „CONNECT IQ™ STORE“
Suteikite savo laikrodžiui asmeniškumo atsisiųsdami programų, valdiklių, ciferblatų ir dar daugiau Tai labai paprasta, be to – nemokama.


Būkite pasiruošę viskam.

BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS
Nesustokite ilgiau – baterija veikia iki 6 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 14 valandų GPS režimu.


PRALAIDUMO VANDENIUI KLASĖ
Šio laikrodžio atsparumo vandeniui klasė siekia 5 ATM todėl galima jį naudoti plaukiojant, maudantis duše ar mėgaujantis vandens procedūromis.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.