vivoactive 4, GPS, Wi-Fi, Shadow Gray/Silver, E.EU

vivoactive 4, GPS, Wi-Fi, Shadow Gray/Silver, E.EU

Garmin
219,72 €
Parduotuvės kodas
253883
Tiekėjo kodas
6-010-02174-03
Gamintojo kodas
010-02174-03
Ši prekė išparduota. Papildymas nenumatomas.
„BODY BATTERY®“ ENERGIJOS STEBĖJIMAS
Matykite kūno energijos lygį visą dieną ir raskite tinkamiausią aktyvumo bei poilsio laiką.


PULSOKSIMETRO JUTIKLIS
Pulsoksimetro jutiklis1 stebi kraujo deguonies prisotinimą visą dieną ir jums miegant, kad nustatytų, kaip jūsų kūnas įsisavina deguonį.


STRESO STEBĖJIMAS
Sužinokite, ar jūsų diena buvo rami, subalansuota, ar įtempta. Priminimai atsipalaiduoti padės nepamiršti trumpos kvėpavimo praktikos, kai jausite įtampą.


MOTERŲ SVEIKATOS STEBĖJIMAS
Naudodamos programą „Garmin Connect™“ stebėkite menstruacijų ciklą arba nėštumą. Registruokite simptomus, gaukite patarimų dėl mankštos ir mitybos bei naudokitės kitomis funkcijomis. Gaukite išsamios informacijos į riešinį įrenginį naudodamos menstruacijų ciklo stebėjimo valdiklį ir nėštumo stebėjimo programą.


HIDRATACIJOS STEBĖJIMAS
Registruokite per parą išgeriamų skysčių kiekį, kad nepamirštumėte pasirūpinti pakankama hidratacija. Be to, galite nustatyti asmeninį hidratacijos tikslą, kuris koreguojamas įvertinus, kiek išprakaitavote užsiimdami įvairia veikla.


KVĖPAVIMO STEBĖJIMAS
Sužinokite, kaip kvėpuojate visą parą, miegodami ir darydami kvėpavimo pratimus bei jogą.


IŠPLĖSTINIS MIEGO STEBĖJIMAS
Gaukite išsamų savo miego vaizdą: lengvo, gilaus ir REM miego fazes bei pulsoksimetro ir kvėpavimo duomenis.


PULSO MATAVIMAS ANT RIEŠO
Laikrodis nuolat matuoja jūsų pulsą2 ir įspėja, jei jis yra per aukštas arba per žemas ilsintis. Jis taip pat padeda nustatyti, kaip intensyviai judate veiklos metu – net ir po vandeniu.


SĄMONINGAS KVĖPAVIMAS
Kai norite atsipalaiduoti arba susikaupti, galite pradėti kvėpavimo pratimus, o laikrodis stebės jūsų stresą ir kvėpavimą, kad padėtų geriau suprasti, kaip kvėpuojate.


TRENIRUOČIŲ ANIMACIJOS EKRANE
Lengvai sekamos kardio, jėgos, jogos ir pilateso treniruotės į laikrodį jau įkeltos, o dar daugiau treniruočių galite atsisiųsti iš programos „Garmin Connect“.


INTEGRUOTOS SPORTO PROGRAMOS
Stebėkite savo judėjimą naudodamiesi daugiau nei 20 įkeltų GPS ir patalpų sporto programų, įskaitant ėjimą, bėgimą, dviračių sportą, plaukimą baseine, golfą ir ne tik.


„GARMIN COACH“
Gaukite nemokamą asmeninį bėgimo trenerį ant riešo, padėsiantį pasiruošti kitoms 5 km, 10 km arba pusmaratonio varžyboms.


PRITAIKYTOS TRENIRUOTĖS
Patys kurkite treniruotes per „Garmin Connect“ ir atsisiųskite jas į laikrodį.

IŠMANIEJI PRANEŠIMAI
Gaukite el. laiškus, SMS žinutes ir įspėjimus tiesiai į laikrodį, susieję jį su suderinamu išmaniuoju telefonu. Jei turite „Android™“ telefoną, galėsite į SMS žinutes ir atsakyti.


MUZIKA
Atsisiųskite dainų ir grojaraščių iš paskyrų suderinamose muzikos platformose (gali reikėti prenumeratos). Naudokite belaides ausines (parduodamas atskirai) ir klausykitės muzikos be telefono.


SAUGUMO IR SEKIMO FUNKCIJOS
Susiejus laikrodį ir telefoną, jūsų buvimo vieta gali būti tiesiogiai siunčiama kontaktams: rankiniu būdu arba – užsiimant veikla lauke – automatiškai, kai suveikia incidentų aptikimo funkcija


„GARMIN PAY“
Lengvai sumokėkite prie kasos ir tam tikruose viešojo transporto tinkluose naudodami „Garmin Pay“ bekontakčio mokėjimo sprendimą atitinkamų teikėjų sistemose.


„CONNECT IQ“ PARDUOTUVĖS
Suteikite savo laikrodžiui asmeniškumo atsisiųsdami programų, valdiklių, ciferblatų ir dar daugiau. Tai labai paprasta, be to, nemokama.

BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS
Nesustokite ilgiau – baterija veikia iki 8 dienų išmaniojo laikrodžio režimu ir iki 6 valandų GPS režimu klausantis muzikos.


PATVARUS EKRANAS
Visada veikiantis ir saulės šviesoje įskaitomas technologijos „Garmin Chroma Display™“ ekranas yra po patvariu „Corning® Gorilla® Glass 3“ stikleliu.


ATSPARUMO VANDENIUI REITINGAS
Šio laikrodžio atsparumo vandeniui klasė siekia 5 ATM todėl jį galima naudoti plaukiojant, maudantis duše ar mėgaujantis vandens procedūromis.

Atsiliepimai (0)

Šiuo metu atsiliepimų nėra.